Omdat het boeiend werk is om een website te maken heb ik er inmiddels al een aantal opgebouwd.

Motorstad Assen is bedoeld om de stad Assen te belichten vanuit de functie van ‘de belangrijkste motorstad van Europa’. Deze site staat nog in de kinderschoenen.

Drenthe-centraal is bedoeld om met name het recreatieve aspect van de provincie Drenthe in beeld te brengen.

De website over streektaalzangeres Janke Lameris spreekt voor zichzelf.

Dat geldt ook voor een webpresentatie die ik over schrijver Gerard Stout maakte en over mijn digitale eerbetoon aan de inmiddels overleden oud-gedeputeerde en ‘Drentse Staatsman’ Jan Hollenbeek Brouwer.

Ook de webpresentatie over blueszanger B. J. Hegen heeft een duidelijke functie. Hegen begeeft zich niet op het internet maar hij verdient wel degelijk een eigen site.

Sinds enige maanden is er ook een Facebookaccount van B. J. Hegen actief dat bestierd wordt door Hegen’s vrien en mede-musicus Jan Warntjes.

De website music-and-meditation.tv heb ik gemaakt omdat ik vind dat de begrippen meditatie en meditatiemuziek in het Westen van de wereld niet altijd even duidelijk zijn.

Ik stel via deze site de vraag waarom oosterse meditatiestromingen belangrijker worden gevonden dan meditatieculturen die in het Westen zijn ontstaan en geworteld.

Jent Hadderingh, de zoon van de overleden toneelschrijver Bart Veenstra vroeg mij enkele jaren geleden of ik een aantal, door hem geschreven en samengestelde, documenten en teksten online wilde zetten. Jent zorgde voor de inhoudelijke kant van deze webpresentatie over zijn vader.

website-van-ab-drijver publicaties-van-ab-drijver ebooks muziek-van-ab-drijver startpagina-leuke-dingen startpagina-alle-weblogs.html
eigen-websites website-van-ab-drijver